Kattsand - kattströ till din katts behov | Djurkompaniet
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Artikelnummer˄˅

Kattsand och kattströ

Vi på Djurkompaniet har bra kattsand och kattströ i många olika varianter och från olika varumärken. Vi har förpackningar i både mindre och större format. Kattsand finns i både grov sand, fin sand och med eller utan parfymering. Våra premiumprodukter från varumärket Ever Clean har aktivt kol i kornen som effektivt binder fukt och lukt så att både du och din katt slipper otrevliga odörer i hemmet. Produkterna från Ever Clean har maximal klumpbildningsförmåga och en fräsch parfym som verkar direkt vid kontakt med fukt. För bästa resultat, se till att det alltid finns ett lager på 8-10 cm kattsand i lådan. 

Vi har tillbehör som kattspadar som gör rengöringen av lådan mycket enklare och mer effektiv. Vi har även tassmattor med räfflat mönster som du placerar framför kattlådan. Med en sådan slipper du det mesta av det oönskade spillet av kattströ från lådan.

Vi har produkter olika prisklasser, från billigt till mer exklusiva produkter. Du kan handla tryggt online hos oss, vi levererar dina produkter snabbt och lätt. Du kan också besöka oss i våra butiker där vi har ett än större urval av olika sorters kattsand och kattströ.