Biabäddar | Hundsäng när hunden själv får välja

Hundbäddar - Biabädd

Biabädden från tillverkaren Biabed har på kort tid blivit omåttligt populär hos svenska hundägare, och det är lätt att förstå varför. Den freonfria polyeterkärnan ger en hundbädd med gott ergonomiskt stöd samtidigt som bäddens kanter ger en känsla av trygghet som härstammar från din hunds varggener och nedärvda biologiska minnen. Bädden är försedd med kanter som gör att din hund ligger dragfritt. En biamadrass är fylld med mjuk polyeterstoppning som är skonsam mot hundens leder och ger stöd åt ryggen. Den mjuka polyetern skyddar även hunden från så kallade mankar som annars är vanligt förekommande om hunden ligger på ett hårt underlag.

En biabädd är lätt att hålla ren. Den är överdragen av ett högkvalitativt och slitstarkt konstläder som lätt torkas av med en trasa. En Biabed hundbädd är dessutom enkel att transportera eftersom den kan rullas eller vikas ihop och då tar väldigt lite plats.

Biabädden tillverkas i Valdemarsvik i Östergötland. Det är en hundbädd tillverkad av svensk freonfri polyeter med OEKO-TEX Standard 100 och klass 1-certifiering. För att den ska passa just din hund kan du välja din biabädd i flera olika storlekar anpassade efter olika hundraser. De finns också i en rad olika färger.

Ge din hund det bästa för en god natt sömn och vila, köp din biabädd hos oss idag! Vi erbjuder kvalitet till bra pris! Handla hos oss online eller besök oss i våra butiker.